HomeKernwaarden

Kernwaarden

Kwaliteit

Wij kiezen daarom bewust voor kwalitatief zeer goede panelen. Zonnepanelen zijn duurzame producten en dienen daarom een zeer lange levensduur en een maximale opbrengst van energie te hebben. Wij hebben gekozen voor het merk SunPower, een wereldwijd toonaangevend merk. Zowel kwalitatief, qua opbrengst (400Wp per paneel) en garantie (25 jaar, 92% opbrengst garantie).

 

Ontzorgen

Van plan… tot profiteren van zonne-energie en alle stappen er tussen. Alles wordt voor uw relatie geregeld. U helpt uw relatie met de hypotheek en neemt hem aan de hand mee voor een prima advies op het gebied van energie besparende voorzieningen. Na akkoord van uw relatie nemen wij het van u over.

 

Duurzaam

De zonnepanelen van SunPower zijn extreem duurzaam. SunPower gelooft in het creëren van een betere, duurzame toekomst voor iedereen. De zonnepanelen worden op een duurzame manier geproduceerd en hebben zelfs het label Cradle to Cradle.

 

Garantie

Wij kiezen voor panelen met een lange levensduur en garantie. Daarom geeft SunPower 25 jaar product- en vermogensgarantie. Deze vermogensgarantie bedraagt zelfs 92% .

Bent u geïnteresseerd of heeft u een vraag?

Neem contact op