Referenties

Helder Hypotheek

Wat ben ik enorm blij met de goede samenwerking met De Energie Raadgever. Ze staan altijd klaar voor ons als we vragen hebben of als er maatwerk nodig is. De software (dakscan) heb ik laten inbouwen in ons communicatieprogramma Faster Forward Elements. Zo kan ik heel snel zien of een dak geschikt is voor zonnepanelen. Dit werkt super snel en handig.

Daarnaast is het fijn klanten compleet te kunnen ontzorgen met een uitstekend product:

  • 25 jaar garantie op de panelen en een erkende installateur
  • 92% vermogensgarantie in het 25e jaar
  • 400kwh per paneel

Dit product daar kunnen wij als bedrijf echt achter staan. Ze gaan zelfs 40 jaar mee! De woning wordt meer waard bij een toekomstige verkoop en de klanten worden ontzorgd in de BTW teruggave. Een leuk extraatje voor onze klanten.

Kortom, SUPER tevreden over De Energie Raadgever!!!!

Koos Rook financiële diensten

Ik werk nu ongeveer 1,5 jaar samen met De Energie Raadgever en heb ongeveer 60 klanten kunnen helpen met verduurzaming en dan met name o.g.v zonnepanelen.

Mijn klanten waarderen dit en zijn blij dat ik hen ontzorg en tevens lagere maandlasten bied.

Hiermee onderscheid ik mij tov andere adviseurs en ik word hier blij van.

Mijn keuze voor De Energie Raadgever heb ik gemaakt omdat zij mij een opleiding geven zodat ik zelf dit product kan wegzetten.

Ik houd er namelijk niet van om een lead door te geven aan een externe en dat die iets aan mijn klant gaat verkopen waar ik misschien niet achter sta.

Ik wil liever niet dat de klant over 6 jaar zegt, nog bedankt voor die goede hypotheek maar die zonnepanelen werken niet meer.

De Energie Raadgever werkt alleen met de beste producten en dat wil ik ook want dat past bij de uitstraling van mij en ons kantoor.

Helder financiële diensten

Wij zijn erg enthousiast geworden na de training van Marcel en Sander. Het is een zeer positieve aanvulling op onze dienstverlening waarmee we onze klant nog meer kunnen ontzorgen. De samenwerking ervaren wij als zeer prettig, erg korte en duidelijke lijnen. Onze klanten vinden het zeer prettig dat wij meedenken met het, toch steeds vaker voorkomend, fenomeen duurzaamheid. Wij kunnen dan ook iedereen De Energie Raadgever aanbevelen.

Bent u geïnteresseerd of heeft u een vraag?

Bent u geïnteresseerd geworden in wat wij doen?
Of heeft u nog een vraag? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u graag verder!