Koppeling De Energie Raadgever en Faster Forward

De Energie Raadgever is gevestigd in Genemuiden en helpt landelijk intermediairs met het duurzaamheidsvraagstuk. De Energie Raadgever heeft een propositie ontwikkeld die het voor elk intermediair mogelijk maakt zijn relatie op een snelle en eenvoudige manier inzicht te geven in de kosten en de opbrengsten van energie besparende voorzieningen. Eenvoud en snelheid zijn de sleutelwoorden voor het succes. De adviseur kan op een gemakkelijke manier de prijs berekenen en dit meenemen in zijn of haar advies. Op deze manier draagt de adviseur op een positieve manier bij aan het verbeteren van het milieu.

Verduurzaming van het hypotheekadvies

Bij Faster Forward en De Energie Raadgever staat verduurzaming hoog op de agenda. Om hier efficiënt invulling aan te geven is er een koppeling gerealiseerd tussen de CRM-oplossing (Elements) en De Energie Raadgever. Door deze combinatie kunnen financieel adviseurs eenvoudig het hypotheekadvies verduurzamen en de energietransitie meenemen in de hypotheekaanvraag.

Keuze voor de Energie Raadgever

Om adviseurs te ontzorgen van de werkzaamheden omtrent zonnepanelen, heeft Faster Forward gekozen voor De Energie Raadgever. Zij leveren de hoogste kwaliteit zonnepanelen en hebben een landelijk dekkend netwerk m.b.t. de installatie. Hiermee worden adviseurs volledig ontzorgt in het vervolgtraject na het advies.

Berekening vanuit het CRM

De adviseur rekent de besparing eenvoudig uit vanuit het klantdossier in Elements. Vanuit de rekentool binnen Elements, de Dakscan, worden de gewenste dakvlakken van de woning geselecteerd. Na invoer van de energieleverancier en het jaarlijkse verbruik zijn de investeringskosten en de kostenbesparing direct inzichtelijk. Ook wordt er automatisch een offerte opgesteld voor de consument. Zo vertelt de adviseur de klant binnen 3 minuten wat hij kan besparen.

Het laatste nieuws

Energiebesparende voorzieningen meenemen in de hypotheek

Als uw klant een woning koopt en deze gaat verduurzamen, dan kunt uw klant een hoger hypotheekbedrag krijgen.

Rentekortingen bij hoger energielabel

De eerste banken komen reeds met rentekortingen voor verduurzaamde woningen. De verwachting is dat deze trend zich gaat voortzetten de komende jaren.

Koppeling De Energie Raadgever en Faster Forward

In de hypotheeksoftware van FasterForward is een koppeling verduurzaming aanwezig.