HomeZonnepanelen

Zonnepanelen

Zonnepanelen

De zonnesystemen van onze leverancier zijn van de beste kwaliteit. Er hangt een prijskaartje aan, maar daar krijgt u ook veel voor terug. Door de hoge opbrengst van de zonnepanelen zult u de investering uiteindelijk terug gaan verdienen.

Topmerk

Heeft u weleens gehoord van de TIER-1 merken? Onder die merken bevinden zich dé topmerken van De Energieraadgever. Zo ook de leverancier van De Energieraadgever, samen met nog ongeveer 30 andere merken.

Waardoor is de kwaliteit zo goed?

Door de verschillende weersomstandigheden en de soms felle zon krijgen de zonnepanelen veel te verduren. Het materiaal kan gaan krimpen of uitzetten, met alle gevolgen van dien. Veel interne schade. En dat wil je natuurlijk niet zien op zo’n kostbare investering. Geen zorgen! De leverancier van De Energieraadgever heeft daar wat op gevonden. Ze hebben namelijk een productiemethode ontwikkeld waardoor krimpen en uitzetten niet meer mogelijk is.

De metalen draadjes die de energie opwekken zijn zo gemaakt dat ze samen een soort gaas vormen, waardoor ze sterker zijn en geen schade kunnen oplopen door krimpen of uitzetten van de buitenkant van het materiaal.

Meer elektriciteit per watt

We kunnen zonnepanelen nooit helemaal identiek maken. Er zal altijd een heel klein verschilletje inzitten. Maar wanneer u een paneel koopt van bijvoorbeeld 345 watt, dan zal hij altijd die 345 watt opleveren. Er kan een percentage tussen de 0 en 5 procent verschil inzitten, maar dan altijd bovenop die 345 watt. Elk verschil zal dus in het voordeel werken.

Ook doordat de zonnecellen van de leverancier van De Energieraadgever volledig onbedekt zijn, leveren ze meer elektriciteit op dan de wat goedkopere zonnepanelen. Dit heeft alles te maken met de productie. Bij de wat goedkopere zonnepanelen worden de draadjes die de uiteindelijke elektriciteit opwekken bovenop de zonnecellen geplaatst, waardoor de zonnecellen gedeeltelijk bedekt zijn. Wanneer de zon laag staat is het negatieve effect nog groter vanwege de schaduw van de draadjes op de zonnecellen. Op deze manier produceren is goedkoper. Niets mis mee! De zonnepanelen zijn goedkoper, maar leveren ook minder op.

De Energieraadgever doet het echter anders en kiest toch liever voor een duurdere manier van produceren, die de klant uiteindelijk meer gaat opleveren. De leverancier van De Energieraadgever plaatst de draadjes aan de achterkant van de zonnecellen, om zoveel mogelijk zonlicht op te kunnen vangen.

De beste plaats voor zonnepanelen

Schaduw in de buurt van de zonnepanelen is iets wat altijd voorkomen moet worden. Zelfs een klein stukje schaduw op een gedeelte van één paneel kan al invloed hebben op het gehele paneel of zelfs een hele rij zonnepanelen. Maar ook daar heeft De Energieraadgever een oplossing voor. Schaduw kan nu eenmaal niet altijd volledig voorkomen worden.

Er is een oplossing! Namelijk het systeem van diodes. Dit systeem verdeelt de zonnepanelen in drie velden. Mocht er een deel uitvallen dan zorgt het systeem voor een overbrugging naar de andere velden, zodat die wel gewoon doordraaien. Hierdoor zal de uitval met een derde verminderen.

Maar, dat is nog niet alles. De Energieraadgever verdeelt de zonnepanelen niet in drie velden, maar heeft in elke zonnecel een diode. Een diode functioneert als het ware als een elektronisch terugslagventiel. Kortom: nog minder uitval!

Warmte

U zou misschien denken hoe warmer het is, hoe meer energie de zonnepanelen opwekken. Nou dat is dus niet zo! Juist op hele warme dagen zullen de zonnepanelen juist minder energie opwekken, doordat de panelen te warm worden.

Achterop de zonnepanelen zit een koperen plaat. Deze zorgt ervoor dat de panelen drie graden koeler blijven dan standaard zonnepanelen.

Échte garantie van 25 jaar

De leverancier van De Energieraadgever geeft 25 jaar product- en vermogensgarantie. Dit laatste zelfs voor 92% in het 25e jaar! Er zijn echter veel bedrijven die 25 jaar garantie geven, maar wanneer u de kleine lettertjes leest zult u erachter komen dat een bedrijf alleen garandeert dat een product 25 jaar meegaat, maar bij problemen niet het product vervangt of vergoedt. De Energieraadgever doet dat dus wel!

 

Bent u geïnteresseerd of heeft u een vraag?

Neem contact op