Koppeling De Energie Raadgever en Faster Forward

Verduurzaming van het hypotheekadvies

Bij Faster Forward en De Energie Raadgever staat verduurzaming hoog op de agenda. Om hier efficiënt invulling aan te geven is er een koppeling gerealiseerd tussen de CRM-oplossing (Elements) en De Energie Raadgever. Door deze combinatie kunnen financieel adviseurs eenvoudig het hypotheekadvies verduurzamen en de energietransitie meenemen in de hypotheekaanvraag.

Keuze voor de Energie Raadgever

Om adviseurs te ontzorgen van de werkzaamheden omtrent zonnepanelen, heeft Faster Forward gekozen voor De Energie Raadgever. Zij leveren de hoogste kwaliteit zonnepanelen en hebben een landelijk dekkend netwerk m.b.t. de installatie. Hiermee worden adviseurs volledig ontzorgt in het vervolgtraject na het advies.

Berekening vanuit het CRM

De adviseur rekent de besparing eenvoudig uit vanuit het klantdossier in Elements. Vanuit de rekentool binnen Elements, de Dakscan, worden de gewenste dakvlakken van de woning geselecteerd. Na invoer van de energieleverancier en het jaarlijkse verbruik zijn de investeringskosten en de kostenbesparing direct inzichtelijk. Ook wordt er automatisch een offerte opgesteld voor de consument. Zo vertelt de adviseur de klant binnen 3 minuten wat hij kan besparen.

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van De Energie Raadgever

Aanmelden nieuwsbrief DER